Frisse start!

Geplaast door Evelien De Kesel op 04 Feb 2019
arrow

Het nieuwe jaar is alweer goed ingezet! Samen met onze vaste krachten Lynn Vermeire (onze weekend instructrice), Nadia Kremer, Manda van Oosterbosch en recent opgenomen in ons team, Jelle Souvain proberen we er weer een top jaar van te maken! Er komen terug tal van clinics voorbij, alsook een tweedehands markt! Hou onze agenda goed in de gaten. 

Voor onze lesklanten hebben we een nieuwe optie gecreëerd dat het nu mogelijk is om ook vrij te oefenen met een lespaard. Contacteer ons gerust voor de voorwaarden.

Eind vorig jaar is onze groep lespaarden ook versterkt met twee nieuwe aanwinsten waar we reuze blij mee zijn! Jack en Will zijn twee andalusiërs, en ook half broertjes. Ze zijn dressuurmatig ver geschoold en lopen tevens in het span. Ook gaat het de goeie kant op met onze arabo fries Emiel. Hij brak vorig jaar zijn knie tijdens een jammerlijk ongeval op de weide. Na een lange behandeling en revalidatie kan hij sinds kort weer een lesje meelopen. Duimen dat het goed blijft gaan!

Onze jonge paarden hebben ook een mooi debuut gemaakt op de fokdag te Zaamslag. Zowel Milanea (v. Davino x Jazz elite sport) als Latina (Grand Galaxy Win x Sandro Hit elite sport) behaalden een mooie 3de en 2de plaats. Beide beloftes voor de toekomst! Nog even geduld..

Onze Special is ook nog steeds goed op dreef! Hij kon zich plaatsen voor de zeeuwse kampioenschappen waar we helaas door ons verlof niet konden aan deelnemen. Binnenkort maakt hij zijn opwachting in het M2. Kleine jongens worden groot!

We willen iedereen een spetterend paardenjaar toewensen vol geluk en een goede gezondheid!!

Het Kroonhof team!

Laatste nieuws


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.