Nieuws voor 2018

Geplaast door Evelien De Kesel op 13 Mar 2018
arrow

Hallo iedereen,

Eindelijk een nieuws update voor het komende jaar. We hebben reeds weer een paar leuke evenementen gehad zoals onze laatste clinic met Lucie Louws. Daar hebben we allemaal terecht van genoten. Graag wil ik jullie al verklappen wat er dit jaar weer allemaal op het programma staat alsook wat er bij ons op stal allemaal gaande is.

De eerste clinic die 14 april alweer op de agenda staat is een nieuwe sessie schriktraining van Horse Rehab. We hebben in het verleden al een hele goeie samenwerking gehad en iedereen heeft hier altijd veel van opgestoken. Hun enthousiasme is zeer aanstekelijk en elk probleem wordt grondig aangepakt. Van beginner tot ervaren liefhebber, voor iedereen een zeer leerrijke ervaring. Ook hebben we sinds vorige keer besloten om de sessies meer individueel te houden zodat er nog meer uitgehaald kan worden. Een betere formule. Ook het kijken levert veel bruikbare info op. Inschrijvingen zijn binnenkort geopend. Deelname is beperkt tot 8 personen!

Verder trachten we in het voorjaar ook nog een dressuurclinic met Femke de Laat te organiseren alsook een nieuwe gymnasticeren met balkjes en een oefenproefdagje.

Tevens hebben we ook een nieuwe voorjaarsactie opgestart. Iedereen die nu bij ons start met paardrijden of na lange tijd opnieuw start kan een leskaart krijgen aan een reductie van 25%. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag-avond en zondag door Lynn Vermeire. Zij is het nieuwst lid van ons team maar in werkelijkheid al meer dan 10 jaar bij ons op stal. Ze traint zelf om haar debuut te maken bij de juniors dit jaar en is al jarenlang een trouwe leerlinge van mij. We hebben er alle vertrouwen in dat ze het bij ons fantastisch gaat doen.

Ook kunnen we jullie al verklappen dat we dit jaar terug een grote wedstrijd organiseren met vele leuke prijzen, officiele jury's, animatie voor de kinderen, stro dorp en dergelijke.. De datum wordt hoogst waarschijnlijk 28 juli. Save the date alvast zou ik zeggen!!

We hopen alvast dat iedereen terug een spetterend jaar mag beleven!

Groetjes Evelien!

Laatste nieuws


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.