Update voorjaar 2017

Geplaast door Evelien De Kesel op 29 Jul 2017
arrow

We zijn afgelopen maanden enorm druk in de weer geweest met allerhande activiteiten. Zo druk dat het updaten van onze website er helemaal is bij ingeschoten. Onze facebook pagina trachten we wel zeer actueel te houden. Even een overzichtje van alles waar we zoal mee bezig geweest zijn afgelopen tijd.

We starten met het mooiste nieuws. Half april is onze fokkerij terug uitgebreid met een prachtig merrieveulen uit Anea. Deze schoonheid van de hengst Davino kreeg de toepasselijke naam Milanea van het Kroonhof. Opvolging bij deze verzekerd.

Ook onze eigen gefokte merrie Voulez Vous liep in februari naar 64% in de intermediare I.

Tevens hebben we er een nieuwe topper bij die ook uit onze fokkerij komt. I'm Special van het Kroonhof.  Hij is een kind van onze fokmerrie Argentana en de hengst Negro. We hebben hem zachtjes aan voorbereid om dit voorjaar Subli en Pavo cup te lopen. Daar heeft hij inmiddels zijn talenten al in laten zien.

Bij de voorselecties van de pavo cup in Vrouwenpolder werd hij geselecteerd om deel te nemen aan de halve finale in Ermelo en op de laatste Subli wedstrijd liep hij naar een prachtige score van 70%. Dat beloofd voor de toekomst! We zijn heel blij met hem.

Tevens hebben we enkele leuke clinics achter de rug. Horse Rehab heeft een hele fijne schriktraining georganiseerd waar we allemaal  veel van geleerd hebben. Ze komen op 19 augustus terug voor een vervolg training.

Ook hybridfit heeft een interessante uiteenzetting gedaan over houding en zit! Voor meer foto's van beide evenementen verwijzen we u graag door naar onze facebook pagina.

Volgende week staat er bij ons een hele gezellige bbq op het programma. Inschrijvingen kan nog tot donderdag 3 augustus!!

Op 12 augustus organiseren we een oefenproefdag met Mieke Evertse als jury! Wordt uiteraard ook een hele leerrijke dag!

Ik mag ook al een klein beetje verklappen dat we in het najaar een clinic willen houden met Femke De Laat.

Meer hierover heel binnenkort!

Fijne zomer!!

Laatste nieuws


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.