Winterseizoen aangebroken!

Geplaast door Evelien De Kesel op 08 Nov 2016
arrow

Het is alweer even geleden! Hoog tijd voor een update!

Onze dressuurwedstrijd deze zomer was zeer geslaagd! Veel positieve reacties van zowel deelnemer als bezoeker hebben ervoor gezorgd dat er bij ons een smaak naar meer is achtergebleven. We hopen volgend voorjaar meer van deze wedstrijden te organiseren.

Ook hebben we recent onze bodems verniewd! Daar kunnen we vast weer jaren mee vooruit! Ivan Peeters, www.geopat.be , heeft ons uitstekend geadviseerd. Special thanks to al de vrijwilligers en mijn vader Luc De Kesel voor zijn inzet om dit te realiseren. Ook zijn we tegelijkertijd gestart met de aanleg van meer zandbakjes om onze paarden nog langere tijd buiten te kunnen geven tijdens de wintermaanden.  Tevens hebben we met de opbrengst van onze wedstrijd onze binnenhal kunnen voorzien van twee extra spiegels.

Het beloofd ook een bijzonder interessant winterseizoen te worden met talrijke clinics van diverse onderwerpen.

Deze data kunt u vast in uw agenda noteren:

3 december 2016: Pauline Van Nispen -grand prix jurylid

10 december 2016: Vlecht clinic met Laura De Jong, finaliste NK vlechten

7 januari 2017: Geert-Jan Raateland - internationaal grand prix ruiter

 

Tevens staat nog op het programma maar nog geen datum geprikt: trailerladen en schriktraining, clinic met Madeleine Witte-Vrees

Hopelijk worden jullie hier even enthousiast van als wij!

Wij zijn alvast weer goed met winst in de Prix St Georges gestart en onze jongste spruit Inana (Lord Leatherdale x Tango) heeft de eerste prijs veroverd op de interland Fokdag bij de 3 jarigen. :-)

Hou onze facebook pagina goed in de gaten voor meer info!!

 

 

Laatste nieuws


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.