Wat doen wij
Nieuws


Frisse start!

Geplaast door Evelien De Kesel op 04 Feb 2019
arrow

Het nieuwe jaar is alweer goed ingezet! Samen met onze vaste krachten Lynn Vermeire (onze weekend instructrice), Nadia Kremer, Manda van Oosterbosch en recent opgenomen in ons team, Jelle Souvain proberen we er weer een top jaar van te maken! Er komen terug tal van clinics voorbij, alsook een tweedehands markt! Hou onze agenda goed in de gaten. 

Voor onze lesklanten hebben we een nieuwe optie gecreëerd dat het nu mogelijk is om ook vrij te oefenen met een lespaard. Contacteer ons gerust voor de voorwaarden.

Eind vorig jaar is onze groep lespaarden ook versterkt met twee nieuwe aanwinsten waar we reuze blij mee zijn! Jack en Will zijn twee andalusiërs, en ook half broertjes. Ze zijn dressuurmatig ver geschoold en lopen tevens in het span. Ook gaat het de goeie kant op met onze arabo fries Emiel. Hij brak vorig jaar zijn knie tijdens een jammerlijk ongeval op de weide. Na een lange behandeling en revalidatie kan hij sinds kort weer een lesje meelopen. Duimen dat het goed blijft gaan!

Onze jonge paarden hebben ook een mooi debuut gemaakt op de fokdag te Zaamslag. Zowel Milanea (v. Davino x Jazz elite sport) als Latina (Grand Galaxy Win x Sandro Hit elite sport) behaalden een mooie 3de en 2de plaats. Beide beloftes voor de toekomst! Nog even geduld..

Onze Special is ook nog steeds goed op dreef! Hij kon zich plaatsen voor de zeeuwse kampioenschappen waar we helaas door ons verlof niet konden aan deelnemen. Binnenkort maakt hij zijn opwachting in het M2. Kleine jongens worden groot!

We willen iedereen een spetterend paardenjaar toewensen vol geluk en een goede gezondheid!!

Het Kroonhof team!

Lees meer

Nieuws voor 2018

Geplaast door Evelien De Kesel op 13 Mar 2018
arrow

Hallo iedereen,

Eindelijk een nieuws update voor het komende jaar. We hebben reeds weer een paar leuke evenementen gehad zoals onze laatste clinic met Lucie Louws. Daar hebben we allemaal terecht van genoten. Graag wil ik jullie al verklappen wat er dit jaar weer allemaal op het programma staat alsook wat er bij ons op stal allemaal gaande is.

De eerste clinic die 14 april alweer op de agenda staat is een nieuwe sessie schriktraining van Horse Rehab. We hebben in het verleden al een hele goeie samenwerking gehad en iedereen heeft hier altijd veel van opgestoken. Hun enthousiasme is zeer aanstekelijk en elk probleem wordt grondig aangepakt. Van beginner tot ervaren liefhebber, voor iedereen een zeer leerrijke ervaring. Ook hebben we sinds vorige keer besloten om de sessies meer individueel te houden zodat er nog meer uitgehaald kan worden. Een betere formule. Ook het kijken levert veel bruikbare info op. Inschrijvingen zijn binnenkort geopend. Deelname is beperkt tot 8 personen!

Verder trachten we in het voorjaar ook nog een dressuurclinic met Femke de Laat te organiseren alsook een nieuwe gymnasticeren met balkjes en een oefenproefdagje.

Tevens hebben we ook een nieuwe voorjaarsactie opgestart. Iedereen die nu bij ons start met paardrijden of na lange tijd opnieuw start kan een leskaart krijgen aan een reductie van 25%. De lessen worden gegeven op vrijdagmiddag-avond en zondag door Lynn Vermeire. Zij is het nieuwst lid van ons team maar in werkelijkheid al meer dan 10 jaar bij ons op stal. Ze traint zelf om haar debuut te maken bij de juniors dit jaar en is al jarenlang een trouwe leerlinge van mij. We hebben er alle vertrouwen in dat ze het bij ons fantastisch gaat doen.

Ook kunnen we jullie al verklappen dat we dit jaar terug een grote wedstrijd organiseren met vele leuke prijzen, officiele jury's, animatie voor de kinderen, stro dorp en dergelijke.. De datum wordt hoogst waarschijnlijk 28 juli. Save the date alvast zou ik zeggen!!

We hopen alvast dat iedereen terug een spetterend jaar mag beleven!

Groetjes Evelien!

Lees meer

Update voorjaar 2017

Geplaast door Evelien De Kesel op 29 Jul 2017
arrow

We zijn afgelopen maanden enorm druk in de weer geweest met allerhande activiteiten. Zo druk dat het updaten van onze website er helemaal is bij ingeschoten. Onze facebook pagina trachten we wel zeer actueel te houden. Even een overzichtje van alles waar we zoal mee bezig geweest zijn afgelopen tijd.

We starten met het mooiste nieuws. Half april is onze fokkerij terug uitgebreid met een prachtig merrieveulen uit Anea. Deze schoonheid van de hengst Davino kreeg de toepasselijke naam Milanea van het Kroonhof. Opvolging bij deze verzekerd.

Ook onze eigen gefokte merrie Voulez Vous liep in februari naar 64% in de intermediare I.

Tevens hebben we er een nieuwe topper bij die ook uit onze fokkerij komt. I'm Special van het Kroonhof.  Hij is een kind van onze fokmerrie Argentana en de hengst Negro. We hebben hem zachtjes aan voorbereid om dit voorjaar Subli en Pavo cup te lopen. Daar heeft hij inmiddels zijn talenten al in laten zien.

Bij de voorselecties van de pavo cup in Vrouwenpolder werd hij geselecteerd om deel te nemen aan de halve finale in Ermelo en op de laatste Subli wedstrijd liep hij naar een prachtige score van 70%. Dat beloofd voor de toekomst! We zijn heel blij met hem.

Tevens hebben we enkele leuke clinics achter de rug. Horse Rehab heeft een hele fijne schriktraining georganiseerd waar we allemaal  veel van geleerd hebben. Ze komen op 19 augustus terug voor een vervolg training.

Ook hybridfit heeft een interessante uiteenzetting gedaan over houding en zit! Voor meer foto's van beide evenementen verwijzen we u graag door naar onze facebook pagina.

Volgende week staat er bij ons een hele gezellige bbq op het programma. Inschrijvingen kan nog tot donderdag 3 augustus!!

Op 12 augustus organiseren we een oefenproefdag met Mieke Evertse als jury! Wordt uiteraard ook een hele leerrijke dag!

Ik mag ook al een klein beetje verklappen dat we in het najaar een clinic willen houden met Femke De Laat.

Meer hierover heel binnenkort!

Fijne zomer!!

Lees meer

Op zondag 27 november liep onze eigen g ...

Geplaast door Evelien De Kesel op 29 Nov 2016
arrow

Op zondag 27 november liep onze eigen gefokte en opgeleide keur sport merrie Voulez- Vous naar haar eerste winstpunt in de Intermediare I te Maasdijk.

We kregen een mooie score van 63.22%. Klik hieronder voor meer info.

 

 

http://www.kwpnzeeland.nl/2016/11/28/droomdebuut-digishots-wiseguy-intermediair-i/

 

tel sex
online flirten
Lees meer

Laatste nieuws


Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws.